Inbraakdetector 220920 105112 2

Inbraakdetectie

Een niet te missen deel van je alarmsysteem is binnen- en buitendetectie. Want als je je bedrijf of site laat beveiligen met een combinatie van inbraakdetectie en magneetcontacten, krijgen inbrekers zeker geen kans.

Vraag een offerte aan

De beste manier om inbraak te voorkomen is snelle en accurate detectie. Zowel overdag als ‘s nachts. Hoe eerder een inbreker wordt gedetecteerd, hoe sneller je alarmering wordt aangestuurd. Daarom bepalen onze experts de beste (combinatie van) detectiemethodes om je woning effectief en efficiënt te beveiligen.

Magneetcontacten

Een magneetcontact houdt in de gaten of je ramen en deuren geopend worden. Wordt het contact tussen de twee onderdelen onderbroken? Dan krijg je een melding of er gaat een sirene af.

Bewegingsdetectie

Een bewegingsdetector is een elektronisch apparaat met een sensor. Als deze beweging waarneemt, reageert een ander toestel hierop: verlichting die aanspringt of een sirene die afgaat.

Pet Friendly Detectie

Je huisdieren zijn deel van de familie, en hun comfort is net zo belangrijk als hun veiligheid. Met onze pet-friendly detectoren combineer je beide naadloos. Onze geavanceerde detectoren beschermen je woning zonder valse alarmen door je geliefde viervoeters.

Glasbreukdetectie

Een glasbreukdetector is … ja, precies wat het woord zegt: een detector voor het breken van glas. Er zijn twee soorten: de ene zit helemaal in het glas verwerkt en controleert constant of het glas nog intact is.

Dit is een duurdere optie die vaak gebruikt wordt bij juweliers of diamantairs. De andere is een akoestische glasbreukdetector, die het geluid van brekend glas detecteert.

Andere onderdelen van alarmsystemen

Pet-friendly detectoren

Optimaliseer je woningbeveiliging zonder zorgen over je huisdieren met onze geavanceerde pet-friendly detectoren.

Inbraakcentrale

Geeft een van je detectoren een signaal of storing? Dan wordt dit gecontroleerd en verwerkt door je inbraakcentrale.

Inbraakklavier

De toegang tot je alarmsysteem en je woning. Een kwalitatief inbraakklavier is een onmisbaar deel van je beveiligingssysteem.

Alarmering

Niets zo efficiënt als een sirene om potentiële inbrekers af te schrikken en je omgeving meteen te alarmeren. Garandeer je veiligheid met onze krachtige alarmering met anti-sabotagesysteem.

Meldkamer

Graag 24/7 gerust? De meldkamer van Varel Security staat dag en nacht voor je klaar om meteen in te grijpen.