Brandcentrale voor woningen en bedrijven

Inbraakcentrales voor woningen

Het hart en brein van je inbraakbeveiliging is je inbraakcentrale. Deze centrale unit ontvangt alle signalen van elk onderdeel van je installatie.

Vraag je persoonlijke offerte aan

Geeft een van je detectoren een signaal of storing? Dan wordt dit gecontroleerd en verwerkt door je inbraakcentrale (CCS). Deze centrale unit laat alle onderdelen van je alarmsysteem samenwerken en kan ook – in geval van problemen – de juiste stappen ondernemen en je alarm en sirene activeren.

Via je inbraakcentrale kan je ook:

  • de status of geschiedenis van de storingen bekijken
  • de gegevens van de detectoren raadplegen
  • het aantal detectoren of noodnummers wijzigen

Waarom je voor je inbraakcentrale best kiest voor Varel Security? Het gaat om het belangrijkste punt van je alarmsysteem, het brein. En een brein, dat laat je liefst door een ervaren vakman plaatsen, toch? Plus, onze experts werken alles van je alarmsysteem naadloos weg. Veilig en verzorgd.

Brandcentrale voor woningen en bedrijven

Andere onderdelen van je alarmsysteem

Inbraakdetectie

Een goede inbraakbeveiliging begint bij de juiste detectie. Wij plaatsen de juiste detector in de juiste situatie zodat jouw huis en je geliefden ijzersterk beveiligd zijn.

Pet-friendly detectoren

Optimaliseer je woningbeveiliging zonder zorgen over je huisdieren met onze geavanceerde pet-friendly detectoren.

Inbraakklavier

De toegang tot je alarmsysteem en je woning. Een kwalitatief inbraakklavier is een onmisbaar deel van je beveiligingssysteem.

Alarmering

Niets zo efficiënt als een sirene om potentiële inbrekers af te schrikken en je omgeving meteen te alarmeren. Garandeer je veiligheid met onze krachtige alarmering met anti-sabotagesysteem.

Meldkamer

Graag 24/7 gerust? De meldkamer van Varel Security staat dag en nacht voor je klaar om meteen in te grijpen.