20220819 yappa varel security WEB 601

Pet-friendly detectoren

Optimaliseer je woningbeveiliging zonder zorgen over je huisdieren. Ontdek onze geavanceerde pet-friendly detectoren.

Vraag je offerte aan

In de moderne wereld van beveiliging zijn niet alleen mensen een prioriteit, maar ook onze geliefde huisdieren. Maar hoe zorg je ervoor dat je woning optimaal beveiligd is zonder dat je hond of kat het alarm constant laat afgaan? Met onze geavanceerde pet-friendly detectoren is dat probleem verleden tijd.

Waarom kiezen voor pet-friendly detectoren?

Niemand wil midden in de nacht wakker worden gemaakt door een vals alarm. Dankzij onze geavanceerde detectoren, die specifiek zijn ontworpen om menselijke bewegingen te onderscheiden van die van huisdieren, kan je rustig slapen.

Geïntegreerd in onze geavanceerde alarmsystemen, bieden ze een allesomvattende beveiligingsoplossing. Deze detectoren garanderen optimale veiligheid zonder de vrije beweging van je huisdieren te beperken, zodat je met een gerust hart kunt slapen.

Hoe werken pet-friendly detectoren?

Onze detectoren maken gebruik van twee Fresnel-objectieven die een scherp beeld geven over het volledige gezichtsveld. Deze technologie zorgt ervoor dat uiterst doeltreffend wordt gereageerd op menselijke indringers. Dankzij de ingebouwde functies, zoals First Step Processing (FSP), kan de detector bijna onmiddellijk menselijke doelen detecteren zonder vals alarm te geven door andere objecten, zoals huisdieren.

Wanneer de pet-friendly functie is ingeschakeld, negeert de detector bewegingen van één of twee huisdieren tot 20 kg. Dit betekent dat je huisdieren vrij kunnen bewegen zonder het alarm te activeren.


Zijn pet-friendly detectoren echt nodig?

Voor huiseigenaren met huisdieren is dit een no-brainer. Je wilt een beveiligd huis zonder het risico van constante valse alarmen veroorzaakt door je huisdieren. Met onze pet-friendly detectoren krijg je het beste van twee werelden: uitstekende beveiliging en gemoedsrust.

Maak de veilige keuze voor zowel jou als je huisdieren. Bij Varel Security combineren we geavanceerde technologie met de zorg voor jouw geliefde viervoeters. Zeg vaarwel tegen valse alarmen en kies voor een betrouwbaar alarmsysteem dat rekening houdt met je hele gezin, inclusief je huisdieren. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte.

Veelgestelde vragen over pet-friendly detectoren

De detectoren kunnen effectief werken met één of twee huisdieren in huis. Voor huiseigenaren met meerdere kleine huisdieren, zoals knaagdieren, zullen de detectoren ook effectief werken zonder valse alarmen te veroorzaken.

Onze pet-friendly detectoren zijn speciaal ontworpen om onderscheid te maken tussen menselijke bewegingen en die van huisdieren. Ze kunnen de aanwezigheid van huisdieren tot een gewicht van 20 kg negeren.

Persoonlijk advies op maat van je woning?

Een Varel Security-adviseur komt graag bij je langs voor een gratis veiligheidsanalyse. Ontdek hoe je de beveiliging van je huis naar een hoger niveau kunt tillen, rekening houdend met je huisdieren.