Groepsfoto test

Over ons

Who cares? We care. Voor ons kom jij op de eerste plaats. Wij staan in voor jouw veiligheid en voor de veiligheid van alles wat jou dierbaar is.

Varel Security is een vergunde beveiligingsfirma met vestigingen in Hasselt, Gent, Antwerpen en Doornik. Wij zijn reeds 46 jaar lang een onafhankelijk expert in schaalbare totaaloplossingen voor inbraak-, brand- en camerabeveiliging, toegangscontrole en geïntegreerde beveiligingsoplossingen. Al meer dan 41.000 klanten vertrouwen dagdagelijks op ons als hun professionele beveiligingspartner.

Onze missie

Wij hebben één missie: zoveel mogelijk mensen een veilig gevoel geven. In de ruimste zin van het woord, want dit geldt voor alles wat onze klanten dierbaar is. Wij willen jouw beveiliging naar een hoger niveau tillen, met maximaal getrainde en gedreven mensen die breed inzetbaar zijn.

Grenzeloos innoveren

Door continu te investeren in een innovatieve en creatieve ontwikkeling van onze systemen, kunnen we de meest geavanceerde service op de markt aanbieden. Onze 120 experts zijn voortdurend in training om de nieuwste technologieën te begrijpen en te integreren in onze diensten.

Onze bouwstenen

We werken allemaal op dezelfde unieke manier: the Varel Security way. Onze bedrijfscultuur steunt op 4 sterke pijlers: veiligheid, vertrouwen, passie en expertise. Daardoor kunnen we innoveren, groeien en grenzen verleggen.

Veiligheid

De veiligheid van onze klanten is onze voornaamste prioriteit, elke dag opnieuw. We care about safety.

Vertrouwen

Bij elke opdracht streven we om het vertrouwen van onze klanten te bevestigen. Wij werken client-first en denken mee op het tempo van de klant. Zo voorzien we steevast een persoonlijke oplossing op maat.

Passie

De kracht van Varel Security zit in onze passie en gedrevenheid voor het vak. Onze experts ademenen beveiliging en hebben voor elk beveiligingsprobleem een oplossing klaar.

Expertise

Onze specialisten zijn voortdurend in opleiding en ongeëvenaard in hun vakgebied. Onze 46 jaar ervaring uit zich in een afwerkingsgraad van het hoogste niveau, met cutting edge software en hardware producten.

Onze klanten aan het woord

Na 9 jaren als LARES klant in wallonie, aprecieerde ik uw technieker die voor den eerste keer in ons huis voor.een jaarlijk onderhoud kwam. Voor mij, als franstalig klant, t' was een unieke occasie nog een beetje vlaams spreken, en nu schrijven. Hij sprak zeer goed Frans, beter dans ik in vlaams. Hij was actief, snel en gaf ons de explicaties die we voroegen. Veel bedank voor de kwlaiteit of uw dienst.
Pierre P.
Na een kritische vergelijking van meerdere installateurs en na positieve feedback van familie, heb ik ervoor gekozen om inbraakbeveiliging te laten plaatsen door Varel Security. Ik ben heel tevreden over het gesprek met verkoper Wout, alsook over de installatie door Kenneth. Deze mensen nemen de tijd om alles uit te leggen en netjes te installeren. Ik hoop dan ook op een aangename verdere samenwerking met Varel! Tot nu toe werden mijn verwachtingen ruimschoots ingelost.
Tessa V.
Een check gekregen aan huis i.v..m. een technische storing. Zeer snel en goed opgelost en daarbij ook info gekregen voor mogelijke problemen in de toekomst. Prima service.
Maarten G.

Onze mensen

Wie zijn de mensen die zich dagelijks inzetten bij Varel Security voor het nastreven van onze missie, bouwstenen en visie?