Geïntegreerde beveiliging villa in Gent

Stijlvolle villa in Gent

Ontdek in deze blog hoe wij een stijlvolle beveiligingsoplossing hebben voorzien voor een prachtige woning in Gent, zonder afbreuk te doen aan het design.

Vraag je offerte aan

Een klant uit Gent was op zoek naar de meest geavanceerde beveiligingstechnologieën voor zijn luxe woning en koos voor Varel Security als partner om dit te realiseren. Als expert in beveiliging kregen wij de opdracht om deze prachtige woning uit te rusten met state-of-the-art camerabewaking, brandbeveiliging en inbraakbeveiliging.

De uitdaging: sterke beveiliging zonder afbreuk te doen aan design

Onze grootste uitdaging was om stijlvolle beveiligingsoplossingen te bieden die de esthetiek van de woning aanvulden en tegelijkertijd de veiligheid van de bewoners waarborgden. We wilden geen afbreuk doen aan het prachtige interieur van het huis. Onze specialisten werkten nauw samen met de klant om een op maat gemaakte oplossing te ontwerpen.

Op zoek naar beveiliging, maar wil je niet inleveren op stijl? Lees hieronder hoe wij op een stijlvolle manier onze oplossingen hebben geïmplementeerd.

Camerabewaking: Discreet en effectief

Onze experts installeerden onopvallende camera's die een volledig overzicht boden van alle belangrijke ruimtes. Door zorgvuldig de materialen en kleuren van onze camera's te selecteren, werden ze subtiel geïntegreerd in het design het huis.

De camera's werden voorzien van crossline detectie. Als er iemand of iets een virtuele lijn kruist of een gebied binnendringt, wordt dit onmiddelijk gedetecteerd. Zo krijgen de eigenaars van de woning een melding en gaat het alarm af voordat iemand de kans heeft om in te breken.

Inbraakbeveiliging: Geavanceerd en onopvallend

Voor de inbraakbeveiliging van de woning installeerden we een geavanceerd alarmsysteem uitgerust met bewegingssensoren en magneetcontacten.

De magneetcontacten zijn onopvallend verwerkt in de ramen om de esthetiek van de woning te behouden, terwijl de bewegingssensoren zijn aangepast aan de kleuren van de muren voor een naadloze integratie. Op deze manier creëren we niet alleen een veilige, maar ook een stijlvolle oplossing die perfect bij het huis past.

Geïntegreerde brandbeveiliging

Voor de brandbeveiliging opteerden onze experts voor een geïntegreerd systeem van rookmelders aangesloten op het alarmsysteem van de woning. Onze systemen voor brand- en inbraakbeveiliging gaan namelijk hand in hand.

Het grootste voordeel van deze koppeling? Bij brand gaan niet alleen de sirenes af, maar wordt ook de brandweer automatisch gecontacteerd. Neem hieronder een kijkje in de woning en ontdek hoe we onze oplossingen naadloos in de woning integreerden.

Resultaat: een 100% veilige en stijlvolle woning

Onze experts werkten nauw samen met de klant om te voldoen aan zijn specifieke beveiligingsbehoeften. Door goed te luisteren en te adviseren, hebben we gezorgd voor een 100% veilige omgeving. En dat alles zonder in te boeten op de esthetiek van de woning. Het resultaat? Tevreden bewoners met een gerust hart en wederom een tevreden klant.

Maar ook na de installatie staan we 24/7 voor onze klanten klaar. Door middel van ons 24/7 bereikbare supportteam en regelmatig onderhoud garanderen we onze klanten dat ze op elk moment van de dag veilig zijn.

Persoonlijk advies op maat van je woning?

Een Varel Security-adviseur komt graag bij je langs voor een gratis veiligheidsanalyse. Heb je een vraag of probleem voor ons? We helpen je met veel plezier verder.