Paal met camerabewaking voor boom in tuin woning

Smart camera's voor woningen

Slimme camera’s of smart camera’s zijn de toekomst van camerabeveiliging. Waarom? Omdat soms afschrikken en vaststellen niet genoeg is om helemaal veilig te zitten. Kies voor onze smart camera’s, en laat je woning ‘actief’ beveiligen.

Vraag je offerte aan

Intelligente camerabewaking die indringers actief detecteert en incidenten voorkomt? Die vanzelf reageert, je verwittigt en de hulpdiensten inschakelt? Ja, dat is het slimme van onze smart camera’s. Zo doet je camerabewaking plots meer dan enkel afschrikken en vaststellen.

Waarom kiezen voor slimme camera’s? Omdat standaard beveiliging via CCTV of camera’s kostbare tijd verspilt: de reactie tussen de machines en de operators is vaak te lang. En dat terwijl intelligente camera’s direct melden en zelf passende acties ondernemen.

Persoons- en gezichtsdetectie

Camera’s met persoonsdetectie onderscheiden mensen van andere bewegende dingen. Dus je kan instellen dat je enkel meldingen wil als er een persoon gedetecteerd wordt. Dan worden meldingen van huisdieren, insecten of bijvoorbeeld de robotstofzuiger eruit gefilterd.

Crossline detectie

Als er iemand of iets een virtuele lijn kruist of een gebied binnendringt, wordt dit direct gedetecteerd. Deze virtuele lijn stellen we in hoe jij ze wil. Het intelligente camerasysteem kan dan autonoom reageren en voorgeprogrammeerde acties ondernemen. Zo krijg jij een melding en gaat het alarm al af nog voor iemand de kans heeft om in te breken.

Secury360

Onze modernste oplossing: koppel je camerabewaking aan onze S360-box en upgrade je camerabeveiliging tot een 100% accuraat buitendetectie systeem aan de hand van artificiële intelligentie.

Waarom je best voor Varel Security kiest

Installeer je slimme camera’s correct en combineer je ze met intelligente analysesoftware? Dan zorgen ze ervoor dat ze enkel iets melden als er ook echt iets afwijkend gebeurt.

Verkeerd geplaatste smart camera’s geven namelijk valse meldingen. En geloof ons, er is niks zo vervelend als valse meldingen. Zeker niet als ze automatisch het alarm aansturen. Daarom laat je je smart camera’s best plaatsen door een professional. Kies voor kwalitatieve smart camera's met een minimum aan valse meldingen van Varel Security.

Andere onderdelen van camerabeveiliging

Camera recorder

Sla je camerabeelden op in een harde schijf met behulp van je recorder.