Grote groep mensen die de weg oversteken voor people counting

People counting als solution voor uw bedrijf

Social distancing, een redelijke afstand houden van anderen, is momenteel overal van toepassing. Dat geldt ook voor bedrijven, winkels, kantoren en evenementen. Met behulp van slimme camera's kun je de dichtheid van mensen in een bepaalde ruimte makkelijk meten om de veiligheid van je klanten en medewerkers te waarborgen. Ontdek waarom people counting de geschikte oplossing voor uw onderneming is in tijden corona.

Wat is people counting?

People counting maakt gebruik van slimme camera's, die geïntegreerd kunnen worden in uw bestaande beveiligingssysteem, die automatisch het aantal personen registreren dat op uw locatie binnenkomt. Dit wordt meestal aan de in- of uitgang van een winkel of bedrijf geplaatst.

Hoe werkt het?

De apparatuur detecteert wanneer iemand een onzichtbare lijn kruist die vooraf is geconfigureerd. Deze detectie gebeurt aan de hand van infrarood of thermische- en stereovisie, afhankelijk van de gebruikte technologie. De verzamelde data wordt vervolgens doorgestuurd op een aangesloten platform voor analyse.

Hoe kan het u helpen?

De technologie helpt u om uw deurbeleid of toegangscontrole te kunnen naleven. Wordt het toegestane aantal personen op uw locatie overschreden? Dan wordt een subtiel signaal afgegeven of kunt u op een scherm uw bezoek aangeven om te wachten tot er weer toegang mogelijk is.

Groepsbeheersing in tijden van COVID-19

Onze slimme people counting camera's staan u toe makkelijk het aantal aanwezige gasten en/of personeelsleden te monitoren in real time. Zo kan u op een efficiënte manier uw dienstverlening maximaal behouden en uw personeel beschermen in tijden van corona en bewaart u steeds de controle over het maximum aantal toegestane aanwezigen.

Bovenop de veiligheid- en gezondheidsvoorzorgen, kan gebruik van onze slimme camerasystemen ook een impact hebben op de performantie van uw winkel of bedrijf.

Nauwkeurige voorspellingen

Voorspel vraag en toestroom de komende weken en maanden nauwkeuriger op basis van data.

Efficiënter plannen

Plan uw activiteiten nauwkeuriger op basis van de juiste bezetting en inventaris.

Maximaliseer ROI

Optimaliseer uw strategie tijdens COVID-19 om zo conversie en inkomsten maximaliseren.

Social visitor display

Winkels en bedrijven zijn weer open onder strikte maatregelen. Social distancing blijft de norm. Voor veel handelaars en bedrijven brengt dat de nodige aanpassingen en logistieke uitdagingen met zich mee. Bij Varel Security lanceren we daarom een uniek social visitor display, waarmee je eenvoudig de beschermende corona-maatregelen extra in de schijnwerper kunt zetten. Tegelijkertijd geef je je bezoekers en medewerkers een veilig en gerust gevoel.

Zo kun je:

  • Automatisch het aantal binnen- en buitengaande bezoekers registreren
  • In realtime alle bezoekersinformatie weergeven op de informatiezuil
  • Eenvoudig communiceren met bezoekers en klanten

Meerdere schermen of zuilen kunnen met elkaar verbonden worden, waardoor dit een ideale oplossing is voor zowel kleinere als grotere locaties. Bovendien kunnen alle zuilen gepersonaliseerd worden met uw bedrijfslogo en -kleuren.

Wilt u een people counting solution of een offerte op maat van uw bedrijf? Neem contact op met ons. Dan bekijken we samen met u de mogelijkheden.

Meer blogartikels

20220819 yappa varel security WEB 587
Voor woningen
Voor bedrijven
Alarmsystemen

Jaarlijks onderhoud van je alarmsysteem

Ontdek in onze blog waarom het cruciaal is om je alarmsysteem te onderhouden, welke voordelen het biedt en hoe wij ervoor zorgen dat je systeem altijd up-to-date en functioneel blijft.

Beveiligingstechnieker plaatst bekabeling beveiliging bedrijf
Voor woningen
Voor bedrijven
Alarmsystemen

Bekabelde versus draadloze beveiliging

Bekabelde of draadloze beveiliging, welke is het beste? Duik met ons mee in deze blog en vind de perfecte match voor jouw woning of bedrijf.