Camerabewaking op paal met verlichting in tuin woning

Smart camera's voor bedrijven

Slimme camera’s of smart camera’s zijn de toekomst van camerabeveiliging. Waarom? Omdat soms afschrikken en vaststellen niet genoeg is om helemaal veilig te zitten. Kies voor onze smart camera’s, en laat je ‘actief’ beveiligen. Slim, toch?

Vraag je offerte aan

Intelligente camerabewaking die indringers actief detecteert en incidenten voorkomt? Die vanzelf reageert, je verwittigt en de hulpdiensten inschakelt? Ja, dat is het slimme van onze smart camera’s. Zo doet je camerabewaking plots meer dan enkel afschrikken en vaststellen.

Waarom kiezen voor slimme camera’s? Omdat standaard beveiliging via CCTV of camera’s kostbare tijd verspilt: de reactie tussen de machines en de operators is vaak te lang. En dat terwijl intelligente camera’s direct melden en zelf passende acties ondernemen.

Vermijd valse meldingen

Installeer je slimme camera’s correct en combineer je ze met intelligente analysesoftware? Dan zorgen ze ervoor dat ze enkel iets melden als er ook echt iets afwijkend gebeurt.

Verkeerd geplaatste smart camera’s geven namelijk sneller valse meldingen. En geloof ons, er is niks zo vervelend als valse meldingen. Zeker niet als ze automatisch het alarm aansturen. Daarom laat je je smart camera’s best plaatsen door een professional. Kies voor kwalitatieve smart camera's met een minimum aan valse meldingen van Varel Security.

Persoons- en gezichtsdetectie

Camera’s met persoonsdetectie onderscheiden mensen van andere bewegende dingen. Dus je kan instellen dat je enkel meldingen wil als er een persoon gedetecteerd wordt. Dan worden meldingen van huisdieren, insecten of bijvoorbeeld de robotstofzuiger eruit gefilterd.

Crossline detectie

Als er iemand of iets een virtuele lijn kruist of een gebied binnendringt, wordt dit direct gedetecteerd. Deze virtuele lijn stellen we in hoe jij ze wil. Het intelligente camerasysteem kan dan autonoom reageren en voorgeprogrammeerde acties ondernemen. Zo krijg jij een melding en gaat het alarm al af nog voor iemand de kans heeft om in te breken.

Secury360

Onze modernste oplossing: koppel je camerabewaking aan onze S360-box en upgrade je camerabeveiliging tot een 100% accuraat buitendetectie systeem aan de hand van artificiële intelligentie.

Hard hat detectie

Onze slimme camera's kunnen ook werfpersoneel identificeren en detecteren of ze een veiligheidshelm dragen. Dragen ze die niet? Dan worden de managementteams gewaarschuwd zodat ze actie kunnen ondernemen om letsels te voorkomen.

Nummerplaatherkenning

Nummerplaatherkenning of ANPR-camera’s kan je voor verschillende toepassingen gebruiken. Deze camera's scannen en herkennen nummerplaten, en dan kunnen er een reeks handelingen volgen: alarmeren, een slagboom of poort openen … een beveiligingscamera die het je ook makkelijker maakt dus.

Deze nummerplaatherkenning koppel je ook moeiteloos aan je toegangscontrolesysteem. Komt er een wagen aan? Dan lezen camera’s de nummerplaat en activeren ze de handelingen die je aan die nummerplaat koppelde. Zo bepaal je makkelijk wie op je bedrijfsterrein mag en weet je precies wanneer iemand je slagboom passeert.