Beveiligingstechnieker plaatst brandsirene in industriële setting

Brandsirene

Laat je horen met onze krachtige brandsirenes - bescherm je pand en waarschuw je medewerkers snel en efficiënt in geval van noodsituaties.

Vraag je offerte aan

De brandsirene is een van de belangrijkste onderdelen van je brandveiligheidsplan en is ontworpen om je te waarschuwen bij een brandgevaarlijke situatie. Een vroegtijdige waarschuwing geeft je de tijd om snel te evacueren, noodprocedures te starten en de brandweer te waarschuwen, wat de kans op ernstige schade en verlies van levens verkleint.

Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan brandsirenes, van eenvoudige binnensirenes tot geavanceerde buitensirenes met ingebouwde verlichting. Onze brandsirenes zijn speciaal ontworpen om luid en duidelijk alarm te geven. Bovendien zijn onze systemen volledig compatibel met diverse brand-alarm meldcentra. Zo ben je verzekerd van een snelle en efficiënte respons bij brandgevaar.

Voor brandbeveiliging waar je op kan rekenen, is expertise nodig. Net daarom komt een van onze bekwame specialisten met jaren ervaring je brandsirene ophangen en kwalitatief afwerken. Zo kan jij gewoon gerust zijn en doen waar jij en je bedrijf goed in zijn.

Buitensirene

Buitensirenes zijn brandsirenes die specifiek zijn ontworpen voor buitengebruik en die uitgerust zijn met weerbestendige functies. Een buitensirene wordt doorgaans geplaatst op het dak of een buitenmuur van het gebouw.

In vergelijking met een binnensirene, geeft een buitensirene een luider alarm. Zo is iedereen buiten het gebouw gewaarschuwd om naar een veilige plek te gaan.

Binnensirene

Een binnensirene is specifiek ontworpen voor het binnengebruik en is geïnstalleerd in de binnenruimtes van je bedrijfsgebouw. Een binnensirene waarschuwt je medewerkers in het gebouw bij het ontstaan van een brand, zodat ze tijdig en veilig kunnen evacueren.

Andere onderdelen van brandbeveiliging

Branddetectie

Voorkom brandschade door onze snelle en accurate branddetectie. Hoe eerder een brandrisico wordt opgespoord, hoe minder schade er kan aangericht worden.

Brandcentrale

Het hart en brein van je brandbeveiliging.