Softfruit Gebouw beveiliging

Softfruit in Kinrooi: rijpe beveiligingsoplossingen

Fruity safety voor groeiende fruittelers

Vraag je offerte aan

Softfruit in Kinrooi combineert de teelt van topkwaliteit fruit met topkwaliteit beveiliging. Als gewaardeerde partner heeft Softfruit opnieuw voor Varel Security gekozen om hun uitbreidende faciliteiten te beveiligen. Onze missie? Eenvoudige maar effectieve oplossingen.

De uitdaging

De uitbreiding van Softfruit in Kinrooi bracht een unieke uitdaging met zich mee: het integreren van een beveiligingssysteem dat niet alleen de veiligheid waarborgt, maar ook essentiële controle over de operationele processen biedt.

In hun nieuwe productiehal en kantoren was het doel niet alleen om risico's te minimaliseren, maar ook om een systeem te ontwikkelen dat de efficiëntie en kwaliteitscontrole van hun fruitverwerking verbetert.

Onze oplossing

Varel Security heeft een geïntegreerde beveiligingsoplossing ontwikkeld die specifiek is afgestemd op de unieke behoeften van Softfruit:

Brandbeveiliging met handdrukknoppen

In de nieuwe faciliteiten zijn handdrukknoppen voor brandbeveiliging geïnstalleerd. Deze systemen bieden een directe responsmogelijkheid in geval van brand, wat cruciaal is voor de veiligheid van zowel de werknemers als de infrastructuur.


Gespecialiseerde Toegangscontrole voor kantoren

Het geavanceerde toegangscontrolesysteem in de kantoren verhoogt de beveiliging en privacy. Dit systeem maakt het mogelijk om gevoelige gebieden zoals kantoorruimtes effectief af te sluiten, wat essentieel is voor zowel de interne veiligheid als de bescherming van vertrouwelijke informatie.

  Multifunctionele camerabewaking

  De geïnstalleerde camerabewakingssystemen in de productiehal van Softfruit zijn van cruciaal belang voor zowel veiligheid als operationele efficiëntie. Deze geavanceerde camera's vervullen een tweeledige functie:

   • Veiligheid: Ze bieden voortdurend toezicht, waardoor de veiligheid van de werkomgeving wordt gewaarborgd en eventuele incidenten snel kunnen worden gedetecteerd en aangepakt.
   • Kwaliteitscontrole: De camera's zijn strategisch gericht op de fruitverwerkingsbanden, wat een nauwgezette controle van het verwerkingsproces mogelijk maakt. Dit helpt Softfruit om de kwaliteit van hun producten consequent te waarborgen, een cruciaal aspect in de voedingsindustrie.

   Conclusie

   De samenwerking tussen Varel Security en Softfruit is een toonbeeld van hoe nauwkeurig afgestemde beveiligingsoplossingen niet alleen de veiligheid versterken, maar ook een positieve invloed hebben op de operationele efficiëntie en kwaliteitscontrole.

   Dit verhaal onderstreept het belang van innovatieve beveiliging in de hedendaagse landbouw, waarbij elke stap in het proces bijdraagt aan zowel de bescherming als de verrijking van het eindproduct. Voor Softfruit in Kinrooi is deze geïntegreerde aanpak duidelijk een vruchtbare investering.

   Ook op zoek naar topklasse beveiligingsoplossingen voor je bedrijf? Ontdek hoe Varel Security jouw specifieke behoeften kan adresseren en bijdragen aan de groei en veiligheid van jouw onderneming. Contacteer ons vandaag voor vrijblijvend advies.

   Persoonlijk advies op maat van je bedrijf?

   Een Varel Security-adviseur komt graag bij je langs voor een gratis veiligheidsanalyse. Zo tillen we de beveiliging van je bedrijf naar een hoger niveau. Heb je een vraag of probleem voor ons? We helpen je met veel plezier verder.