Retail estates nv cover

Intelligente beveiliging voor Retail Estates

Retail Estates kiest voor topkwaliteit: waar innovatieve beveiliging en grootschalig retailvastgoed hand in hand gaan.

Vraag je offerte aan

Ontdek hoe Varel Security de uitdaging aangaat om Retail Estates, een koploper in de retail vastgoedmarkt, te voorzien van geavanceerde beveiligingsoplossingen en datagestuurde inzichten voor hun omvangrijke portfolio.

Retail Estates: waar retaildromen gerealiseerd worden

Retail Estates staat synoniem voor grootschalig vastgoedbeheer in de detailhandel. Met hun kernactiviteit in het verhuren van winkelpanden en het overkoepelende beheer van hele sites, hebben ze een indrukwekkende voetafdruk in de vastgoedwereld. Met 78 sites in België, Nederland, en Luxemburg vertegenwoordigt Retail Estates een significante investering in het retail landschap.


De uitdaging: veilige en data-driven retailparken

Met de verantwoordelijkheid over zo'n uitgebreid portfolio aan panden en sites komt ook de noodzaak voor betrouwbare beveiliging en datagestuurde inzichten. In een sector waar de veiligheid van vastgoed, huurders en klanten van primair belang is, vraagt dit om een zorgvuldige en vooruitstrevende benadering.

That's where we come in. Bij Varel Security begrijpen we de complexiteit van dergelijke grootschalige projecten. Retail Estates heeft ons het vertrouwen geschonken om hun sites te beveiligen, een taak die wij met precisie en toewijding hebben opgepakt.


De geïntegreerde oplossing van Varel Security

Retail Estates legde de beveiliging van maar liefst 20 van hun sites in België en 3 in Nederland in onze bekwame handen:

In België:

  • Voor 18 van hun Belgische sites implementeerden we het Geutebrück camerabewakingssysteem, gericht op het tellen van voertuigen bij parkeerinritten. Deze waardevolle gegevens worden dagelijks in een overzicht van de laatste vijf dagen naar Retail Estates gestuurd.
  • Op twee andere locaties hebben we de geavanceerde Avigilon Alta oplossing van Motorola ingezet. Deze cloudoplossing voor intelligente camerabewaking visualiseert verkeerspatronen en voetgangersbewegingen met behulp van heatmaps, waardoor Retail Estates een ongeëvenaard inzicht krijgt in hun vastgoedactiviteiten.

In Nederland:

  • Hier namen we een iets andere route en rustten we drie sites uit met ANPR-cameratechnologie. Dit stelt ons in staat om niet alleen voertuigen te tellen, maar ook hun herkomst te bepalen: uit België, Nederland of Duitsland. Deze data, verwerkt door software ontwikkeld door onze partner Lobeco, wordt in een gedetailleerd rapport naar Retail Estates gestuurd. Daarnaast biedt een op maat gemaakt dashboard hen de mogelijkheid om specifieke rapporten naar wens te genereren.

Conclusie

Het beveiligen van buitenstedelijke retail vastgoedsites, zeker voor een toonaangevende speler als Retail Estates, vraagt om een diepgaande, geïntegreerde aanpak. Varel Security is er trots op deze uitdaging aan te gaan en continue innovatieve beveiligingsoplossingen te bieden die voldoen aan de hoge eisen van Retail Estates.

Dankzij de expertise en innovatieve technologieën van Varel Security kunnen ze rekenen op geavanceerde en op maat gemaakte beveiligingsoplossingen die niet alleen bescherming bieden, maar ook cruciale inzichten verschaffen over het verkeer en het gebruik van hun sites.

Ook op zoek naar topklasse beveiligingsoplossingen voor uw bedrijf? Ontdek hoe Varel Security jouw specifieke behoeften kan adresseren en bijdragen aan de groei en veiligheid van uw onderneming. Contacteer ons vandaag voor vrijblijvend advies.

Persoonlijk advies op maat van je bedrijf?

Een Varel Security-adviseur komt graag bij je langs voor een gratis veiligheidsanalyse. Zo tillen we de beveiliging van je bedrijf naar een hoger niveau. Heb je een vraag of probleem voor ons? We helpen je met veel plezier verder.