Vooraanzicht Luxegarage Caviarz

360° integratie bij Caviarz

Droomauto's, die moeten goed bewaakt worden. Caviarz koos voor een geïntegreerde beveiligingsoplossing op maat van Varel Security. Van inbraak- en brandbeveiliging tot een 360° oplossing voor camerabewaking.

Vraag je offerte aan

Caviarz maakt met hun premium wagens dromen waar. En dromen, die moet je goed beschermen - that's where we come in. In 2021 werd er nog 7.013 keer ingebroken bij bedrijven. Een sterk beveiligingssysteem laten aanleggen is daarom geen overbodige luxe. Wij voorzien Caviarz van 100% beveiliging, als het nu om brand, inbraak of een overval gaat. Sterker nog: ons Secury360 systeem detecteert indringers vóór de inbraak, geen schade aan je gebouw of ramen dus.

De uitdaging: waterdichte beveiliging mét top afwerking

De grote uitdaging voor deze locatie was tweeledig. De wagens die er staan zijn van de hoogste kwaliteit, de beveiliging moet dus meer dan waterdicht zijn.

Ten tweede mocht de beveiliging de esthetiek van de locatie niet verstoren. Na een uitgebreide veiligheidsanalyse koos Caviarz voor de expertise van Varel Security, wij gingen de uitdaging gretig aan!

Onze oplossing: geïntegreerde beveiliging

Varel Security tilde de beveiliging van Caviarz naar een hoger niveau met onze oplossingen voor integratie. Met één geïntegreerde beveiligingsoplossing op maat kan Caviarz alle beveiligingsfuncties tegelijkertijd beheren. We installeerden inbraakbeveiliging, brandbeveiliging en camerabewaking met Secury360 - allemaal naadloos op elkaar aangesloten. Zo is Caviarz 100% beveiligd.

Om de esthetiek op te vangen, kozen we voor minimalistische camera's en detectoren in de kleur van de muren waarop ze werden gemonteerd. Zo voorzien we de beste afwerking, door onze high-end oplossingen onopvallend in en rond je bedrijf te verwerken.

360° integratie: kijk mee bij Caviarz

100% zeker met Secury360

Er is niets zo vervelend als valse meldingen. Wij koppelden daarom de camerabewaking van Caviarz aan onze Secury360 box. Deze gebruikt artificiële intelligentie (AI) die elk camerabeeld analyseert en filtert. Zo maakt het onderscheid tussen mensen, dieren en objecten. De S360-box stuurt enkel menselijke detecties door: perfect accuraat en zonder valse meldingen.

Mooi pluspunt: Caviarz kan via onze handige app de situatie op hun terrein in het oog houden en beelden van de detecties herbekijken.

Ook nood aan persoonlijke aanpak?

Een Varel Security-adviseur komt net zoals bij Caviarz graag bij je langs voor een gratis veiligheidsanalyse. Heb je een vraag of probleem voor ons? We helpen je met veel plezier verder.