Secury360 box

Secury360 voor bedrijven

Ga voor 100% accurate camerabewaking en 0 valse meldingen. Hoe? Dankzij de artificiële intelligentie van Secury360. Ja, zo maak je het onmogelijk voor indringers.

Vraag je offerte aan

Je camerabewaking koppelen aan onze S360-box? Een goed en veilig idee. Want dankzij revolutionaire artificiële intelligentie, krijgt je camerabeveiliging een upgrade tot een 100% accuraat buitendetectiesysteem. Bye bye valse meldingen!

De Secury360-oplossing bestaat uit een compacte S360-box om aan je camerasysteem te koppelen. De box gebruikt artificiële intelligentie (AI) die elk camerabeeld analyseert en filtert. Zo maakt het een onderscheid tussen mensen, dieren en objecten. De AI in de box leert constant bij en wordt beter in het herkennen van indringers. Zo stuurt de S360 enkel menselijke detecties door: perfect accuraat en zonder valse meldingen.

Mooi pluspunt? Eindgebruikers kunnen via onze handige app de situatie op je terrein in het oog houden en beelden herbekijken zonder een geheugenkaart te moeten inlezen.

Waarom kies je voor Secury360?

 • 100% accuraat. Geen valse meldingen.
  En daar heb je wel last van bij andere detectiesystemen: vogels, bladeren, vuilbakken die omwaaien, mist, hevige regen … Heel vervelend.
 • Proactief: onze Secury360 oplossing detecteert vóór de inbraak.
  Dus geen schade aan je ramen of gebouw. Standaard alarmsystemen doen dit pas erna, als de inbrekers het raam inslaan bijvoorbeeld.
 • Next-gen technologie, klaar voor de toekomst.
  Bovendien werkt Secury360 op quasi elke camera, mét een gebruiksvriendelijke app.
 • De enige leverancier in Limburg.
  Secury360 kiest enkel voor gekwalificeerde en betrouwbare partners. Zo is Varel Security de enige leverancier met een licentie in Limburg.

Secury360 voor bedrijven

De toekomst van buitendetectie

De S360-box maakt van je camerabewaking een proactief buitendetectiesysteem met behulp van revolutionaire AI. Deze analyseert elk videobeeld en de omgeving. Zo leert de AI constant bij, en herkent het nóg beter indringers.

Set it & Forget it

Je merkt niet veel – en heel veel – van de Secury360-oplossing. Hoe dat komt? Je zet de app één keer aan, en denkt daarna enkel aan Secury360 wanneer het proactief inbrekers afweert. Of je gebruikt onze gebruiksvriendelijke app om opgenomen camerabeelden of de live situatie te bekijken.

Gedragsanalyse dankzij deep learning

Op termijn kan de AI op basis van gedrag inschatten of iemand kwaadwillig is. Sciencefiction? Nog even, maar wel handig om de postbode van een pakjesdief te onderscheiden. En zo hoef je het systeem in principe nooit meer op en af te zetten.