20220819 yappa varel security WEB 388

Varel Security NV and Lares BV: working together

Varel Security breidt hun marktpositie uit met een nieuwe samenwerking. Vanaf 2 februari 2021 bundelt Varel Security de krachten met Lares BV. Met deze samenwerking verwacht Varel Security de focus op de klant en op technologische innovaties te maximaliseren.

De nieuwe groep zal 75 mensen tewerkstellen en telt meer dan 25.000 klanten. De samenwerking met Lares is een logische volgende stap binnen de strategie om de positie van Varel Security in de Belgische beveiligingssector te versterken en een vooraanstaande rol te spelen in de consolidatiegolf van de sector. Lares nam eerder al Alco Systems, G&D Security en Degelek over.

Varel Security, opgericht in 1974, heeft meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van beveiliging en heeft een vestiging te Hasselt en Deinze. Varel Security is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de meest gerenommeerde beveiligingsbedrijven van België en is een referentie op het gebied van inbraak-, brand- en camerabeveiliging, toegangscontrole en geïntegreerde beveiligingsoplossingen.

"De kracht uit de samenwerking tussen Varel Security en Lares bestaat uit een groot klantenbestand, een goede marktpositie met bewezen ervaring en een sterk team. Door de positieve uitstraling van beide bedrijven te benutten en verder uit te bouwen, staan we samen sterker in een snel evoluerende beveiligingsmarkt waarin een doorgedreven specialisatie en continue opleiding een must is. Varel Security en Lares hebben in elkaar een betrouwbare partner gevonden en zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet.", vertellen Ben Fortan, Bestuurder van Varel Security en Joachim Battheu, zijn zakenpartner.

Wat betekent dit voor de klanten van Lares?

Er zullen dagelijks 35 techniekers op de baan zijn die hun de beste service zullen aanleveren. Verder verandert er voorlopig weinig aan de dagelijkse werking. Wij houden iedereen uiteraard op de hoogte van verdere ontwikkelingen hieromtrent.

Wij bedanken graag al onze klanten voor het blijvend vertrouwen in onze firma en kijken alvast uit naar een aangename verderzetting van onze samenwerking.