Blog personeelsfeest achtergrond

Personeelsfeest 2023: vier vestigingen, één feest

Duik in de feestvreugde van ons personeelsfeest. Alle vestigingen van Varel Security kwamen samen in het bruisende Antwerpen voor een dag vol verrassingen.

Contacteer ons

In het bruisende hart van Antwerpen, zorgden de vrolijke tonen van de klokken voor de perfecte achtergrond voor ons langverwachte personeelsfeest. Het markeerde een mijlpaal, want voor het eerst kwamen alle vestigingen - Gent, Doornik, Antwerpen en Tournai - samen. Met een sterk team van 120 personen, werd het een onvergetelijke dag vol gezelligheid en teambuilding. Van een luxe ontbijt op het prachtige Museum aan de Stroom tot dansen op een boot, ontdek hoe we de dag vol vreugde en teambuilding hebben beleefd.

Hemels ontbijten

Onze dag begon met een verfijnd ontbijt op de hoogste verdieping van het MAS, met een betoverend uitzicht op Antwerpen. Terwijl we genoten van verse broodjes, fruit en zelfs een glaasje cava, deelde het management enkele motiverende woorden. Deze kickstart gaf ons de juiste energie om de dag door te brengen.

Maar dat was nog niet alles! We werden ook nog eens verrast met een kick-ass tombola, waarbij er leuke prijzen te winnen vielen.

Wandelen met een twist

De weg van het MAS naar de feestboot werd een gelegenheid voor een foto-uitdaging. Het doel? Maak de grappigste foto. Iedere collega zette zijn beste beentje voor, waardoor er heel wat hilarische beelden zijn vastgelegd.

Van zotte selfies tot buikmassages met zonnecrème, deze uitdaging was een schot in de roos.

Varen, vieren en alles ertussenin

Eenmaal op de boot werden we getrakteerd op heerlijke hapjes en een uitgebreid assortiment aan drankjes, genoeg om zelfs de dorstigste zeeman tevreden te stellen. Maar vrees niet, het enige dat overboord ging, waren onze zorgen. En aangezien de zon hoog aan de hemel straalde, werden er flink wat lagen zonnebrandcrème gesmeerd.

Terwijl we genoten van het prachtige uitzicht op de haven van Antwerpen, werd het feest steeds levendiger met elk nummer dat de DJ speelde. Onze beveiligingsexperts lieten zien dat ze niet alleen konden zorgen voor veiligheid, maar ook voor een geweldig feest. Party on the dance floor!

Een veilige afvaart

Na een dag gevuld met plezier en kameraadschap, was het tijd om de terugreis aan te vatten. In de bus deelden we onze favoriete momenten en lachten we om de grappige foto's van de challenge. Deze dag heeft ons nauwer met elkaar verbonden en ons laten inzien hoe waardevol samenwerken als één team is.

Het personeelsfeest van Varel Security was een prachtige kans om te genieten, nieuwe collega's te leren kennen en de teamgeest aan te wakkeren. We kijken vol verwachting uit naar het volgende evenement! En vergeet niet, volgend jaar vieren we ons 50-jarig jubileum, wie weet wat voor magisch spektakel ons dan te wachten staat..

Meer blogartikels

Varel samen
Events

Teambuilding 2024

Duik in de onvergetelijke momenten van onze fantastische teambuilding. Alle vestigingen van Varel Security kwamen samen in het hartje van Hasselt voor een dag vol activiteiten & FUN !