Bandit Mistgenerator voor beveiliging bedrijven

Mistgeneratoren

Het meest onbekende en effectieve middel tegen inbraken.

Vraag je offerte aan

Wanneer je je woning/bedrijf wilt beveiligen, denk je spontaan aan een alarmsysteem en camerabeveiliging. Het merendeel van onze klanten denkt niet aan één van de meest effectieve beveiligingsmiddelen tegen inbraken. Mistgeneratoren hebben een historie van succesvolle inbraakpreventies.

Een inbreker is gemiddeld 5 à 10 minuten in je woning of bedrijf aanwezig voor het stelen van je bezittingen. Voldoende tijd dus om je meest waardevolle spullen te vinden en mee te nemen, maar 5 minuten is ook meer dan voldoende tijd voor een inbreker om vernieling te zaaien.

Tegen de tijd dat de politie aankomt, zijn de dieven al lang gaan vliegen. Dan is het hopen dat je beschikt over camerabeveiliging om de dieven te identificeren.

Mistgeneratoren om het zicht te belemmeren

Wat is de enige effectieve manier om dieven te belemmeren? Het ontnemen van hun zicht uiteraard.

Denk bijvoorbeeld aan de keer dat je op een feest was en dat de DJ mist in het publiek blies, toen zag je hoogstwaarschijnlijk ook geen steek voor ogen. Een mistgenerator voor inbraken heeft exact hetzelfde effect.

Wat doet een mistgenerator?

Een mistgenerator dient als de geschikte aanvulling op je bestaande inbraakbeveiliging. Vanaf het moment dat je alarm afgaat, treden de mistgeneratoren in werking.

Op die manier overbrug je de tijd tot de politie arriveert en ontneem je dieven de kans voor het stelen van je waardevolle bezittingen.

Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over eventuele negatieve gevolgen op je gezondheid. Het is dezelfde mist die eveneens gebruikt wordt op evenementen.

Wat voor type mistgenerator heb je nodig?

Om daar een correct antwoord op te formuleren, moeten we een antwoord hebben op volgende vragen:

  • Wat is de oppervlakte en hoogte van de te beveiligen ruimte?
  • Dient de hele ruimte gevuld te worden met mist?
  • Spreken we over een winkelpand, kantoorgebouw, serverruimte, …?

Aan de hand van deze vragen bekijken onze experts vervolgens wat voor type mistgenerator je nodig hebt voor een optimale inbraakpreventie.

Demonstratie Bandit Mistgenerator

Bekijk hieronder een demonstratie van onze Bandit Mistgenerator.

Op zoek naar een mistgenerator voor jouw bedrijf?

Een Varel Security-adviseur komt graag bij je langs voor een gratis veiligheidsanalyse. Heb je een vraag of probleem voor ons? We helpen je met plezier verder.