Beveiligingstechnieker plaatst inbraakdetectie bij bedrijf

Alarmsystemen voor bedrijven

Je inbraakbeveiliging? Die begint bij een persoonlijk alarmsysteem. Deze vorm van beveiliging kan niet ontbreken bij de efficiënte beveiliging van je bedrijf.

Vraag je offerte aan

Elke 6 minuten wordt er in België ingebroken. Dat is 10 keer per uur. Gelukkig verklein je die kans met 80% door een alarmsysteem te installeren. Want inbrekers slaan liefst snel en ongezien hun slag, en met de juiste inbraakbeveiliging kan je dat verhinderen.

Een persoonlijk en professioneel alarmsysteem zorgt er niet alleen voor dat inbrekers gezien worden nog vóór ze kunnen beginnen. Indringers kiezen ook minder snel voor bedrijven die een alarmsysteem hebben. Klinkt logisch, toch?

Natuurlijk is inbraakbeveiliging ook nuttig wanneer je zaak open is. Zo zijn er knoppen die je kan laten aansluiten op je alarmsysteem, en die verbonden zijn met een alarmcentrale zodat de hulpdiensten snel bij jou zijn.

Bij Varel Security is je veiligheid altijd prioriteit. Daarom werken we alleen met de meest betrouwbare en kwalitatieve producten, en de beste alarmsystemen. Je kan er altijd op rekenen dat je het allernieuwste beveiligingssysteem krijgt met een gebruiksvriendelijke app om je alarm te bedienen. Altijd en overal, zowel binnen- als buitenshuis.

Jouw professioneel alarmsysteem bestaat uit 3 onderdelen: de inbraakdetectie, de inbraakcentrale en de alarmering.

Onderdelen van alarmsystemen

Brandcentrale voor woningen en bedrijven

Inbraakcentrales

Geeft een van je detectoren een signaal of storing? Dan wordt dit gecontroleerd en verwerkt door je inbraakcentrale.

Inbraakdetector 220920 105112 2

Inbraakdetectie

Beveilig je bedrijf met een combinatie van onze inbraakdetectie en magneetcontacten, zo geef je inbrekers geen kans.

Sirene van Varel Security op woning

Alarmering

Een kwalitatieve sirene met ingebouwd anti-sabotagesysteem betrapt en schrikt indringers af.

In 5 stappen naar een alarmsysteem op maat

Veelgestelde vragen over alarmsystemen

De prijs van een alarmsysteem is maatwerk en hangt af van het project. De oppervlakte en structuur van je pand, de activiteiten die je beoefent en de omgevingsfactoren bepalen allemaal hoe je bedrijf beveiligd moet worden.

Wil je liever concreet een getal met een euroteken ervoor? Dat kan zeker. Onze adviseurs komen bij je langs en maken een vrijblijvende offerte op maat van je beveiligingsnoden.

Goedkope en simpele alarmsystemen kunnen gemakkelijk gesaboteerd worden.

Een professioneel alarmsysteem van Varel Security wordt echter altijd voorzien van onderdelen die saboteren onmogelijk maken. Word je sensor van de muur getrokken, slaat hij bijvoorbeeld automatisch alarm. Bovendien geven onze alarmsystemen aan wanneer een component niet meer werkt.

Alarmsystemen van Varel Security zijn altijd voorzien van een back-up batterij en blijven werken bij stroomuitval. Zo garanderen we de veiligheid van je medewerkers en je bedrijf.

In België wordt er elke 6 minuten ingebroken. Door een alarmsysteem te installeren, verklein je die kans met 80%. Bovendien voorkom je (financiële) schade en vermijd je ellenlange verzekeringskwesties. Met een van onze alarmsystemen slaap je op beide oren, wetende dat je bedrijf en je personeel veilig is.

Ja, het jaarlijks onderhoud van je alarmsysteem is wettelijk verplicht en essentieel voor de betrouwbaarheid en effectiviteit van je beveiliging. Dit onderhoud zorgt ervoor dat je systeem voldoet aan de INCERT-vereisten, continue bescherming biedt tegen inbraak, de kans op valse alarmen minimaliseert en optimaal functioneert tijdens een inbraakpoging.

Voor meer gedetailleerde informatie over het jaarlijks onderhoud van je alarmsysteem, bezoek onze blog.