Van Marcke Magazijn beveiligd door Varel Security

120 camera’s voor Van Marcke

Varel Security tekende voor Van Marcke een uniek beveiligingsconcept uit dat de veiligheid van hun nieuwe distributiecentrum garandeert.

Vraag je offerte aan

Van Marcke wil vanuit het nieuwe complex, gelegen in de transportzone LAR-zuid in Kortrijk, de volledige Benelux, alsook Frankrijk en Zwitserland bedienen. Dat wil zeggen dat het distributiecentrum aan maximale capaciteit per dag meer dan duizend orders zal verwerken. TIM Security, al 15 jaar de vaste partner van de sanitairspecialist, tekende voor de beveiliging.

Beveiliging op drie niveaus

TIM Security tekende een concept uit dat de veiligheid van het distributiecentrum op drie niveaus garandeert:

  • toegangscontrole van werknemers en leveranciers
  • registratie van ongeoorloofde toegang en incidenten in en rond de site
  • opvolging van alle in- en uitgaande goederen.

Een high end Geutebrück camera bewakingssysteem met 120 camera’s registreert 24 uur op 24 alle activiteiten op en rond de site. Zo garanderen we niet alleen de veiligheid van de werknemers, maar zorgen we er ook voor dat alle goederen altijd en overal traceerbaar zijn.

Volledige integratie met bestaande beveiligingssystemen

De klant kan alle beelden centraal beheren en bekijken in het distributiecentrum. Bij eventuele technische problemen kan de klant 24 uur op 24 bij ons terecht voor ondersteuning.

Bovendien is het cameranetwerk geïntegreerd in het toegangscontrolesysteem. De klant kan de volledige site dus centraal monitoren en snel ingrijpen bij problemen.

Een resultaatgebonden veiligheidsaanpak

Elk security-project is anders, maar ons streefdoel is wel altijd hetzelfde: een gebruiksvriendelijk systeem implementeren dat resultaten garandeert. Voorzien we een camerasysteem, zoals bij Van Marcke? Dan willen we dat de beelden ook iets opleveren. Dankzij de gebruiksvriendelijke beheersoftware kan de klant eenvoudig en snel alle beelden doorzoeken en zo eventuele probleemorders onderscheppen. Bovendien brengen we alle elektronische beveiligingssystemen samen onder één geïntegreerd platform voor een optimale werking.

Persoonlijk advies op maat krijgen?

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een gratis veiligheidsanalyse. We geloven heilig in oplossingen die jouw veiligheid naar een hoger niveau tillen. Heb je een vraag of probleem voor ons? Onze experts helpen je met veel plezier verder.