Voorgevel bedrijf Damhert Nutrition dat beveiligd is door Varel Security

Totaalbeveiliging bij Damhert Nutrition

Geïntegreerde toegangscontrole, camerabewaking en inbraakbeveiliging, Damhert Nutrition koos voor 100% veiligheid van Varel Security.

Vraag je offerte aan

Damhert Nutrition staat in voor de ontwikkeling, productie én de distributie van functionele, gezonde voeding. Bij Damhert ondernemen ze met respect voor mens, dier en milieu om op die manier consumenten te laten kiezen voor gezonde en meer duurzame voeding. Damhert is al 20 jaar klant bij Varel Security - en daar zijn we trots op!

De uitdaging

Damhert Nutrition kende de laatste jaren een enorme groeispurt. Zo groeide niet enkel hun kantoren, maar ook hun distributie centrum en magazijn op hun locatie in Heusden-Zolder. Hoe groter de locatie - hoe groter de nood aan sterke beveiliging.

Waar Damhert in het verleden enkel op zoek was naar toegangscontrole, hadden ze nu nood aan totaalbeveiliging van hun bedrijf. Het is belangrijk dat hun producten en medewerkers elke dag goed beschermd zijn en dat liefst op een gebruiksvriendelijke manier.

Onze oplossing

Varel Security tekende voor Damhert een waterdicht beveiligingsconcept uit dat de veiligheid van hun kantoren en distributiecentrum garandeert. In samenspraak met Damhert kozen we voor een geïntegreerd beveiligingssysteem, bestaande uit toegangscontrole, brand- en inbraakbeveiliging en camerabewaking. Zo is Damhert op elk niveau beveiligd.

Bovendien kan Damhert vanwege onze naadloze integratie alle systemen vanuit één centraal punt beheren, enorm gebruiksvriendelijk dus. Bovendien bewaken ze overzichtelijk de volledige omgeving rondom en binnen hun bedrijf.

Ook nood aan een persoonlijke aanpak?

Een Varel Security-adviseur komt net zoals bij Damhert graag bij je langs voor een gratis veiligheidsanalyse. Heb je een vraag of probleem voor ons? We helpen je met veel plezier verder.