DJI 0481

Dual-purpose camerabewaking bij nieuw Skypark

Waar adembenemende wintersportactie en topbeveiliging samenkomen.

Vraag je offerte aan

Op het nieuwe Skypark in Genk schitteren snowboarders en skiërs overdag in de schijnwerpers, terwijl de sterren 's nachts niet de enige dingen zijn die waakzaam blijven. Nieuwsgierig hoe we passie voor sport combineren met nachtelijke waakzaamheid? Duik dieper in hoe ons innovatieve camerasysteem, een samenwerking tussen Varel Security en Mapix, zowel de sportprestaties in beeld brengt als het park beschermt na zonsondergang.

Overdag: Captureren van snowboardactie

Het Skypark, een initiatief van Sport Vlaanderen en Mapix, staat bekend om zijn state-of-the-art dry slopes. Deze speciaal ontworpen pistes bieden de ervaring van echte sneeuw en zijn een magneet voor professionele wintersporters en nieuwkomers. Hier trainen ze op droge pistes die de eigenschappen van sneeuw nabootsen. Met sprongen vanaf torens van 34 meter hoog, is de actie letterlijk adembenemend.

Sporters worden gedurende hun activiteiten in hoge resolutie gefilmd, en dankzij een speciaal door Mapix ontwikkelde server kunnen deze beelden geanalyseerd worden. Dit biedt atleten de mogelijkheid hun bewegingen terug te kijken, hun prestaties te evalueren, en toeschouwers kunnen zo genieten van de actie.

's Nachts: Omschakeling naar beveiligingsmodus

Zodra de avond invalt, neemt de technologie van Varel Security de leiding. De camera's transformeren naar waakzame beveiligingssystemen. Deze apparaten houden verschillende delen van het Skypark nauwlettend in de gaten, waarbij ze de veiligheid van alle faciliteiten en apparatuur waarborgen.

Deze camera's, ontworpen voor dual-purpose gebruik, zijn een perfect voorbeeld van technologische vooruitgang en aanpassingsvermogen. Overdag leggen ze dynamische sportbewegingen vast en 's nachts zorgen ze voor een ononderbroken, duidelijke bewaking van het park.

Waarom kiezen voor onze camerabewaking?

Met een dergelijk prestigieus en uniek sportpark als het Skypark in Genk is alleen het beste goed genoeg. De investering van 4,3 miljoen euro in het park spreekt boekdelen over het belang van topkwaliteit en innovatie. Ons gezamenlijke camerasysteem, voortgekomen uit de samenwerking tussen Varel Security en Mapix, voldoet hier perfect aan. Het garandeert niet alleen haarscherpe sportbeelden, maar zorgt ook dat het park 's nachts optimaal beveiligd is.

Bovendien is het systeem niet alleen uiterst gebruiksvriendelijk, maar kan het ook gemakkelijk worden geïntegreerd met andere beveiligingsoplossingen, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel wordt voor elke moderne sportfaciliteit.

Geïnspireerd door het dual-purpose camerasysteem van dit nieuwe Skypark? Of je nu de sportieve prestaties wilt vastleggen of de veiligheid van je faciliteit 's nachts wilt garanderen, wij staan voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies op maat, afgestemd op jouw specifieke behoeften en ambities.

Persoonlijk advies op maat van je bedrijf?

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een gratis veiligheidsanalyse. Heb je een vraag of probleem voor ons? Onze experts helpen je met veel plezier verder.