Joining Forces VDE Varel Security

Varel Security & VDE Security : joining forces

Varel Security is verheugd om wederom een samenwerking aan te kondigen. Varel Security en VDE Security bundelen vanaf juni 2024 de krachten. Dit toont nogmaals onze ambitie aan om een toonaangevende speler te zijn en een actieve rol te spelen in de consolidatie van de Belgische beveiligingssector.

VDE Security, zeer centraal gelegen te Buggenhout is al 35 jaar erkend specialist in alarminstallaties, branddetectie, camerabewaking, toegangsbeveiliging en inbraakbeveiliging. Als erkend, onafhankelijk installateur selecteert VDE altijd zorgvuldig de producten die het best geschikt zijn voor alle klanten: zowel bedrijven (B2B) als particulieren (B2C), steeds tot optimale tevredenheid.

Varel Security, gebaseerd te Hasselt en opgericht in 1974, heeft meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van beveiliging. Varel Security is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de meest gerenommeerde beveiligingsbedrijven van België en is een hoog gewaardeerde referentie op gebied van inbraak-, brand- en camerabeveiliging, toegangscontrole en geïntegreerde beveiligingsoplossingen (Bosec gekeurd). Met extra vestigingen in Antwerpen, Gent en Doornik (Tournai) beheert Varel Security ruim 42.000 klanten.


SAMEN hebben we een uitgebreid klantenbestand, een sterke marktpositie met bewezen deskundigheid, een fantastisch team van experten en een brede geografische dekking. Door het optimaliseren en uitbreiden van die positieve reputatie, versterken beide bedrijven hun positie in een dynamische beveiligingsmarkt. Vooral omdat specialisatie en voortdurende educatie cruciaal zijn. Met meer dan 100 specialisten werken we zo verder aan onze en uw toekomst.

Dankzij deze samenwerking kunnen we u een breder scala aan geavanceerde beveiligingsoplossingen, adviezen op maat en deskundige installatieservices bieden. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan centraal!


Wat betekent dit voor de klanten van VDE Security ?

We vertrouwen erop dat deze samenwerking enkel positieve verandering en optimalisatie meebrengt. Het VDE-team kan nu bijkomend steunen op de enorme kennis van het VAREL-team.

Omdat Varel Security ook Bosec gekeurd is, kunnen we onze klanten op gebied van brandbeveiliging nog beter en professioneler helpen. Verder maken we nu ook gebruik van het uitgebreide netwerk en gespreide kantoren, waardoor we nog dichter bij onze klanten zullen staan. In de komende tijd houden we iedereen op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Wij danken graag al onze klanten voor het blijvend vertrouwen in onze firma en kijken alvast uit naar een aangename verderzetting van onze goede samenwerking: anders bekeken, beter beveiligd!

Samen zetten we ons in voor de grootst mogelijke veiligheid en gemoedsrust voor al onze klanten!

* de locatie en activiteiten in Buggenhout blijven voortbestaan