Locatie bedrijfspand Varel Security in Doornik | HELP-Security

Varel Security NV en HELP Security NV bundelen de krachten

Een jaar na de overname van Lares BV breidt Varel Security NV hun marktpositie wederom uit met een nieuwe samenwerking. Vanaf 1 april 2022 bundelt Varel Security NV de krachten met HELP Security NV. Met deze samenwerking verwacht Varel Security de focus op de klant en op technologische innovaties te maximaliseren.

Het samenwerkingsverband met HELP Security is bovendien een belangrijke stap om een geïntegreerde Belgische speler te worden en zo de positie van Varel Security in het Franstalige landsgedeelte op te schalen en te versterken.

HELP Security, gelegen in Doornik en bestaande uit 10 werknemers, is sinds 2004 een gevestigde waarde op Waals grondgebied en beschikt over een uitstekende reputatie. HELP Security is gespecialiseerd in alle vormen van elektronische beveiliging, met als voornaamste toepassingsgebieden inbraakdetectie, branddetectie, toegangscontrole en CCTV.

Varel Security, opgericht in 1974, heeft meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van beveiliging en heeft een vestiging te Hasselt en Deinze. Varel Security is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de meest gerenommeerde beveiligingsbedrijven van België en is een referentie op het gebied van inbraak-, brand- en camerabeveiliging, toegangscontrole en geïntegreerde beveiligingsoplossingen.

Wat betekent dit voor de klanten van HELP Security?

Elke dag zijn er 40 monteurs onderweg om u van de beste service te voorzien. In alle opzichten blijft uw gebruikelijke team aanwezig voor eventuele aanvullende informatie.

Wij bedanken graag al onze klanten voor het blijvend vertrouwen in onze firma en kijken alvast uit naar een aangename verderzetting van onze samenwerking.