Buyse technics

Varel Security & Buyse Technics : joining forces

Met trots kondigen wij aan dat Varel Security en Buyse Technics vanaf 26 juni 2024 de handen in elkaar zullen slaan. Dit betekent dat Varel Security een tiental nieuwe collega's mag verwelkomen.

Buyse Technics, opgericht in 2006 door Rudy Buyse en gelegen te Frasnes-lez-Anvaing, is reeds 18 jaar erkend specialist in: inbraakdetectiesystemen, videobewakingssystemen, branddetectiesystemen, toegangscontrole, toezicht op de bouwplaats, video van de parlofonie en het volgen van personen en voertuigen.

Varel Security, gebaseerd te Hasselt en opgericht in 1974, heeft meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van beveiliging. Varel Security is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de meest gerenommeerde beveiligingsbedrijven van België en is een hoog gewaardeerde referentie op gebied van inbraak-, brand- en camerabeveiliging, toegangscontrole en geïntegreerde beveiligingsoplossingen (Bosec gekeurd). Met extra vestigingen in Antwerpen, Gent, Doornik (Tournai) en Buggenhout beheert Varel Security ruim 42.000 klanten.

Als onderdeel van onze samenwerking kondigen wij alsook aan dat de vestiging van Varel Security in Doornik (voorgaand Help Security) zich tijdelijk zal samenvoegen in het pand van Buyse Technics. Door deze samenvoeging versterken we onze positie in het Waalse gebied en kunnen we onze dienstverlening nog verder optimaliseren. Samen gaan we op zoek naar een passende locatie om onze regionale groei verder te zetten.

* de locatie en activiteiten in Doornik zullen niet voortgezet worden.


Gezamenlijk beschikken we over een groot klantenbestand, een solide marktpositie met bewezen expertise, een getalenteerd team van professionals en een brede geografische aanwezigheid. Door het versterken en uitbreiden van deze positieve reputatie, versterken beide organisaties hun positie in een dynamische beveiligingssector. Specialisatie en voortdurende educatie spelen hierbij een cruciale rol.

Dankzij deze samenwerking kunnen we u een breder scala aan geavanceerde beveiligingsoplossingen, adviezen op maat en deskundige installatieservices bieden. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan centraal!

Wat betekent dit voor de klanten van Buyse Technics ?

We vertrouwen erop dat deze samenwerking enkel positieve verandering en optimalisatie meebrengt. Team Buyse Technics kan nu bijkomend steunen op de enorme kennis van het VAREL-team.

Wij danken graag al onze klanten voor het blijvend vertrouwen in onze firma en kijken alvast uit naar een aangename verderzetting van onze goede samenwerking: anders bekeken, beter beveiligd!

Samen zetten we ons in voor de grootst mogelijke veiligheid en gemoedsrust voor al onze klanten!