Secury360 box

Camera recorders voor bedrijven

De dader vatten op basis van camerabeelden? Het komt precies uit een politiereeks, maar zo werkt het echt. Met de beelden van je camerabewaking: mis je geen enkel moment, stap je naar de politie, én identificeer je de daders.

Vraag je persoonlijke offerte aan

Op je camerabewaking moet je kunnen rekenen. Gebeurt er iets? Dan wil je daar de opnames van hebben. Daarom voorzien we bij Varel Security betrouwbare recorders: als je camera’s de ogen van je camerabeveiliging zijn, dan is je recorder wel het kloppende hart. Hier komen alle opnames samen van de hele dag en nacht. De recorder zet de camerabeelden om in normale beelden, die je dan overzichtelijk kan zien op een scherm. Veilig, gerust én duidelijk dus!

Digitale Video Recorder (DVR)

Een DVR-systeem is nodig als je analoge camera’s gebruikt. Deze camerabewaking verstuurt een analoog signaal dat omgezet moet worden in een digitaal signaal. De analoge (bedraadde) camera wordt via een coaxkabel verbonden met de digitale video recorder.

Zijn je beelden omgezet? Dan pas kan je ze bekijken op je tv of laptop.

Network Video Recorder (NVR)

IP-camera’s worden aangesloten op een NVR-recorder met een netwerkkabel (of UTP-kabel). Het beeld van een IP-camera is altijd digitaal. Dus dit hoeft niet omgezet te worden zoals bij de analoge camera.