Beveiligingstechnieker plaatst camerabewaking bij bedrijf

Camerabewaking leasen

Geen zorgen meer over grote investeringen in beveiligingsapparatuur. Kies voor gemoedsrust zonder investering met onze leasing voor camerabewaking.

Vraag je offerte aan

Wist je dat je jouw bedrijf of woning kunt beschermen met de nieuwste beveiligingscamera's, zonder dat je daarvoor flink hoeft te investeren? Met onze flexibele formules voor camerabewaking krijg je de nieuwste technologieën, professionele installatie, jaarlijks onderhoud en 24/7 ondersteuning.

Hoe werkt leasing voor camerabewaking?

Bij leasing voor camerabewaking hoef je niet zwaar te investeren. Wij zorgen voor de installatie en het onderhoud van de camera's, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Je betaalt een vast bedrag per maand zonder verborgen kosten, gespreid over een periode van 60 maanden.

Bovendien zijn de kosten voor het onderhoud van de camera's inbegrepen in de huurprijs. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

Voordelen van het leasen van camerabewaking

Gemoedsrust zonder investering

Het leasen van beveiligingscamera's is veel goedkoper dan het kopen van de camera's. Je betaalt alleen een maandelijkse huurprijs, die veel lager is dan de kosten van het kopen van nieuwe camera's. Hierdoor kun je geld besparen op je beveiligingsapparatuur, je budget beter beheren en kan je meer investeren in andere zaken. Bovendien zijn de kosten van het onderhoud inbegrepen.

Veiligheid zonder gedoe

Met onze leasing formules laat je gemakkelijk en snel beveiligingscamera’s installeren, zonder teveel gedoe. Wij zorgen voor de installatie en het onderhoud van de camera's, zodat jij je geen geen tijd en moeite hoeft te steken in de beveiliging van je bedrijf. Zo kunnen jij en je bedrijf gewoon doen waar jullie goed in zijn.

Flexibiliteit en aanpasbaarheid

Onze camerabewakingssystemen zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan jouw behoeften. Wij bieden een breed scala aan camera's en accessoires, zodat je het systeem kunt samenstellen dat het beste bij jouw bedrijf past. Onze systemen zijn schaalbaar, zodat je indien nodig extra camera's kunt toevoegen of verwijderen. Zo betaal je alleen voor wat je nodig hebt.

Onze camerabewaking

Onze camerabewakingssystemen zijn van hoge kwaliteit en bieden de nieuwste technologieën op het gebied van beveiliging. Wij bieden verschillende pakketten aan die aansluiten bij jouw behoeften en budget. Zo kun je kiezen uit verschillende soorten camera's, zoals bewegingsdetectiecamera's, nachtzichtcamera's, dome-camera's, bullet-camera's en nog veel meer.

Onze smart camera's zijn voorzien van de nieuwste technologieën, zoals AI-gezichtsherkenning, objectdetectie en automatische tracking. Zo kun je altijd zien wie er rondloopt in jouw huis of bedrijf en worden verdachte activiteiten automatisch gedetecteerd.

Camerabewaking door Varel Security, dat is kiezen voor..

 • Expertise
  Varel Security voorziet al 4.400 Belgische bedrijven van efficiënte camerabewaking.
 • Een optimale klantendienst
  Ons interventieteam staat 24/7 klaar om jou en je medewerkers efficiënt bij te staan..
 • Meer dan 45 jaar ervaring
  Ons team van 115 specialisten heeft voor elk beveiligingsvraagstuk een gepaste oplossing.
 • Kwaliteit
  Varel Security werkt merkonafhankelijk: we combineren cutting edge producten tot een oplossing op maat van je bedrijf.

Kies voor gemoedsrust en lease je camerabewaking

Wil je je huis of bedrijf beveiligen zonder grote investeringen te doen? Kies dan voor het leasen van je camerabewaking. Onze flexibele systemen passen zich aan aan jouw behoeften en bieden de nieuwste technologieën. Wij zorgen voor installatie en onderhoud en bieden uitstekende klantenservice en technische ondersteuning.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw beveiligingsbehoeften.

Graag persoonlijk advies over leasing?

Een Varel Security-adviseur komt graag bij je langs. Zo tillen we de beveiliging van je bedrijf naar een hoger niveau. Heb je een vraag of probleem voor ons? We helpen je met veel plezier verder.