Zoekresultaten

Softfruit in Kinrooi

Ontdek hoe Softfruit in Kinrooi zijn fruitteelt veiliger maakt met innovatieve beveiligingsoplossingen van Varel Security, gericht op efficiëntie en kwaliteitscontrole.

Jaarlijks onderhoud van je alarmsysteem

Ontdek in onze blog waarom dit het cruciaal is om je alarmsysteem te onderhouden, welke voordelen het biedt en hoe wij ervoor zorgen dat je systeem altijd up-to-date en functioneel blijft.

Intelligente beveiliging voor Retail Estates

Ontdek hoe Varel Security de uitdaging aangaat om Retail Estates te voorzien van geavanceerde beveiligingsoplossingen en datagestuurde inzichten.

Dual-purpose camerabewaking bij nieuw Skypark

Het Skypark in Genk combineert adembenemende wintersportactie met topbeveiliging. Duik dieper in hoe ons innovatieve camerasysteem zowel de sprongen vastlegt als het park bewaakt.

Maak je woning brandveilig met deze handige checklist

Elke minuut telt als het gaat om brandveiligheid in je woning. Deze blog is je gids naar een veiliger thuis, met een uitgebreide brandpreventie checklist en tips om brandgevaar te verminderen.

Bekabelde versus draadloze beveiliging

Bekabelde of draadloze beveiliging, welke is het beste? Duik met ons mee in deze blog en vind de perfecte match voor jouw woning of bedrijf.

Brandgevaar in de zomer: tips om veilig te blijven

Zonneschijn en droogte: een gevaarlijke mix voor een zomerbrand. Ontdek hoe je veilig kunt blijven en je woning kunt beschermen tegen brandrisico's.

Personeelsfeest 2023

Duik in de feestvreugde van ons langverwachte personeelsfeest. Alle vestigingen van Varel Security kwamen samen in het bruisende Antwerpen voor een dag vol verrassingen.

Waarom BOSEC brandbeveiliging de toekomst is voor bedrijven

Wil je een veiligere toekomst voor je bedrijf? Ontdek de kracht van BOSEC-gecertificeerde brandbeveiliging en leer waarom het de beste keuze is voor moderne ondernemingen.

Brandveiligheid op de werkvloer: tips en advies

Is jouw bedrijf brandveilig? Ontdek hoe je preventieve maatregelen kunt nemen, een evacuatieplan kunt opstellen en snel kunt handelen in geval van brand.

Varel Security verwelkomt jong talent van VTI Roeselare

Van schoolbanken tot de werkvloer: Varel Security verwelkomt VTI Roeselare voor een bezoek aan onze hoofdzetel. Ontdek hoe Varel Security jong talent inzet en inspireert.

Marketing & Communications Officer | Hasselt

Wij zijn op zoek naar een nieuwe Medewerker Facturatie. Ben jij enthousiast, georganiseerd en klaar om deel uit te maken van ons administratie team? Bekijk dan onze vacature!

Stijlvolle villa in Gent

Ontdek in deze blog hoe wij een stijlvolle beveiligingsoplossing hebben voorzien voor een prachtige woning in Gent, zonder afbreuk te doen aan het design.

Wat te doen na een inbraak?

Ze hebben ingebroken, wat nu? Wij goten de stappen die je moet ondernemen in een duidelijk stappenplan.

Wetgeving camerabewaking

In deze blog bespreken we de belangrijkste elementen van deze wetgeving voor camerabewaking bij particulieren thuis.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem met incert kwaliteitslabel

Het incert label biedt bedrijven en particulieren de garantie dat ze in zee gaan met een ervaren installateur én dat deze uitsluitend goedgekeurde kwaliteitssystemen en -onderdelen plaatst.

120 camera's voor Van Marcke

Varel Security tekende voor Van Marcke een uniek beveiligingsconcept uit dat de veiligheid van hun nieuwe distributiecentrum garandeert.

Joris V.

Reeds meer dan 20 jaar hebben we Mr Croes als onze vaste VAREL man en we zijn 100% tevreden met zijn werk en advies . We hopen dat na zijn pensioen onze zeer goede relatie met uw firma op hetzelfde niveau kan voortgezet worden . Wij wensen u in alle geval héél veel succes !

Jordy

Zeer tevreden over het geleverde werk van het installatie team van gent! Vlotte installatie en op alle antwoorden goed en correct kunnen antwoorden. Uitleg was zeer grondig en duidelijk kort om een aanrader!

Quote Tanja W.

Een klein herstel werd vakkundig kosteloos (heb een onderhoudscontract) opgelost door een ervaren, vriendelijk bekommerd personeelslid. Iemand die verder kijkt dan alleen zijn genoteerde opdracht uitvoeren!

Pierre P.

Na 9 jaar als LARES klant in Wallonië te zijn geweest, waardeerde ik uw technicus die voor de eerste keer bij ons thuis kwam voor het jaarlijkse onderhoud. Voor mij, als Franstalige klant, was het een unieke gelegenheid om nog wat Vlaams te spreken en nu ook te schrijven. Hij sprak zeer goed Frans, beter dan ik Vlaams spreek. Hij was actief, snel en gaf ons de uitleg die we vroegen. Hartelijk dank voor de kwaliteit van uw dienstverlening.

Griet M.

We zijn al meer dan 20 jaar klant bij Varel, zowel wijzelf als de rest van de familie (vader, broer en zus). Niks dan positieve ervaringen! Ze bellen jou zelf op voor jaarlijkse controles, houden zich stipt aan afspraken en zullen jou geen systeem aansmeren dat niet op jouw behoeften inspeelt. Je krijgt ook altijd dezelfde technieker over de vloer, wat het vertrouwen verstevigt. Bovendien kent deze technieker jouw systeem en jouw huis perfect. Een echt TOP-bedrijf!

Nick V.

Wij waren zeer tevreden over de laatste interventie. De vriendelijke monteur was heel servicegericht, heeft het systeem gecheckt, keek na of de batterijen nog in orde waren en gaf aan dat we nog verder konden tot het volgend onderhoud. Hij drong ook niet aan op onnodig bijkomend onderhoud. Heel aangenaam om op die manier samen te werken.

Tessa V.

Na een kritische vergelijking van meerdere installateurs en na positieve feedback van familie, heb ik ervoor gekozen om inbraakbeveiliging te laten plaatsen door Varel Security. Ik ben heel tevreden over het gesprek met verkoper Wout, alsook over de installatie door Kenneth. Deze mensen nemen de tijd om alles uit te leggen en netjes te installeren. Ik hoop dan ook op een aangename verdere samenwerking met Varel! Tot nu toe werden mijn verwachtingen ruimschoots ingelost.

Maarten G.

Een check gekregen aan huis i.v..m. een technische storing. Zeer snel en goed opgelost en daarbij ook info gekregen voor mogelijke problemen in de toekomst. Prima service.

Anthony Detienne

Tim security

De 6 voordelen van toegangscontrole

Van een duidelijk overzicht tot remote beheer, alle voordelen van toegangscontrole op een rijtje.

Waarom in de horeca beveiliging onmisbaar is

Ontdek in deze blog welke systemen onmisbaar zijn voor de beveiliging van je horecazaak. Geef aan jezelf en je klanten een rustgevend gevoel.

Hoe maak ik mijn bedrijf brandveilig?

Lees in deze blog hoe je stap per stap jouw bedrijf brandveilig maakt, zo loop je geen risico voor het verloren laten gaan van je levenswerk.

People counting als solution voor uw bedrijf

Met behulp van slimme camera's kun je de dichtheid van mensen in een bepaalde ruimte makkelijk meten om de veiligheid van je klanten en medewerkers te waarborgen.

Waarom een alarmsysteem zelf plaatsen niet het beste idee is

Er zijn heel wat nadelen verbonden aan een alarmsysteem dat je zelf gaat plaatsen. Benieuwd naar wat je allemaal mis kan doen? Ontdek het in onze blog.

Strengere sancties bij ontbreken rookmelders

Vanaf januari 2021 volgen er strengere sancties bij het ontbreken van een rookmelder in je woning.

Tournai

Gent

Quote Koen Secury360

Klanten geloven enorm in Secury360, bij elke demo is er enkel positieve feedback.

Kosta Petrakis

Raf Daniels

Karlijn Dalemans

Lennard Gryson

Ken Kuppens

Joachim Battheu

Ben Fortan

Installatietechnieker | Gent

Om onze installatie afdeling in Gent te versterken zijn we dringend op zoek naar een hands-on technisch profiel.

Installatietechnieker | Hasselt

Ben jij een technisch wonder met een passie voor beveiliging? Maak impact als Installatie Technieker bij ons groeiende team in Hasselt.

Installatietechnieker | Antwerpen

Om onze installatie afdeling in Antwerpen te versterken zijn we dringend op zoek naar een hands-on technisch profiel.

Degelek

Besmart

Alco

Ajg

Lares

Help

Gd

Fort security

Varel alarm

Pro biometrics

Servicetechnieker | Hasselt

Heb jij de technische skills en klantgerichte instelling die wij zoeken? Sluit je aan bij ons als service technieker en maak elke dag een impact.

Servicetechnieker | Gent

Varel Security is dringend op zoek naar een hands-on technisch profiel om onze service afdeling in Gent te versterken.

Servicetechnieker | Antwerpen

Heb jij de technische skills en klantgerichte instelling die wij zoeken? Sluit je bij onze afdeling in Antwerpen aan als Service Technieker en maak elke dag een impact.

Werkvoorbereider | Antwerpen

Boost je carrière bij Varel Security. Word onze nieuwe Werkvoorbereider en til samen met de ons de wereld van de beveiliging naar een hoger niveau.

Faq overview

Beveilig je woning tijdens je vakantie

Plan je een vakantie? Laat de beveiliging van je huis niet aan het toeval over. Ontdek hoe je je woning effectief kunt beschermen terwijl je weg bent.

Realisaties

360° integratie bij Caviarz

Droomauto's, die moeten goed bewaakt worden. Caviarz koos voor een geïntegreerde beveiligingsoplossing op maat van Varel Security.

Totaalbeveiliging bij Damhert Nutrition

Geïntegreerde toegangscontrole, camerabewaking en inbraakbeveiliging, Damhert Nutrition koos voor 100% veiligheid van Varel Security.

Request Offer Form

Antwerpen

Hasselt

Contact

Home

Blog

Error

Search results

Over ons

Who cares? We care. Voor ons kom jij op de eerste plaats. Wij staan in voor jouw veiligheid en voor de veiligheid van alles wat jou dierbaar is.

Geschiedenis

Onze mensen

Disclaimer

Privacy Policy

Bedrijven

Inbraakbeveiliging

Verklein de kans op inbraak met 80% door betrouwbare inbraakbeveiliging te installeren.

Alarmsystemen

Je inbraakbeveiliging? Die begint bij een persoonlijk alarmsysteem. Deze vorm van beveiliging kan niet ontbreken bij de efficiënte beveiliging van je bedrijf.

Inbraakcentrales

Geeft een van je detectoren een signaal of storing? Dan wordt dit gecontroleerd en verwerkt door je inbraakcentrale.

Inbraakklavieren

De toegang tot je alarmsysteem en je woning. Een kwalitatief inbraakklavier is een onmisbaar deel van je beveiligingssysteem.

Inbraakdetectie

Beveilig je bedrijf met een combinatie van onze inbraakdetectie en magneetcontacten, zo geef je inbrekers geen kans.

Alarmering

Een kwalitatieve sirene met ingebouwd anti-sabotagesysteem betrapt en schrikt indringers af.

Meldkamer

Graag 24/7 gerust? De meldkamer van Varel Security staat dag en nacht voor je klaar om meteen in te grijpen.

Secury360

De toekomst van camerabeveiliging: ga voor 100% accurate cameradetectie zónder valse meldingen.

Mistgeneratoren

Het meest onbekende en effectieve middel tegen inbraken.

Brandbeveiliging

Bij brand telt elke seconde. Kies voor betrouwbare brandbeveiliging om je bedrijf en je medewerkers te beschermen.

Branddetectie

Voorkom brandschade door onze snelle en accurate branddetectie. Hoe eerder een brandrisico wordt opgespoord, hoe minder schade er kan aangericht worden.

Rookmelders

Brandcentrale

Het hart en brein van je brandbeveiliging.

Brandsirene

Laat je horen met onze krachtige brandsirenes - bescherm je pand en waarschuw je medewerkers snel en efficiënt in geval van noodsituaties.

Camerabewaking

Van analoge systemen tot de nieuwste smart camera's, hou altijd en overal een oogje in het zeil met de camerabewaking van Varel Security.

Smart camera's

De toekomst van beveiliging: smart camera's. Maak je camera's actief en voorkom incidenten.

Camera recorders

Sla je camerabeelden op in een harde schijf met behulp van je recorder.

Secury360

De toekomst van camerabeveiliging: ga voor 100% accurate cameradetectie zónder valse meldingen.

Leasing camerabewaking

Geen zorgen meer over grote investeringen in beveiligingsapparatuur. Kies voor gemoedsrust zonder investering met onze leasing voor camerabewaking.

Toegangscontrole

Bepaal zelf wie, waar en wanneer toegang heeft binnen je bedrijf. 100% controle op elk niveau.

Woning

Alarmsystemen

Verklein de kans op inbraak met 80% door betrouwbare inbraakbeveiliging te installeren.

Inbraakdetectie

Een goede inbraakbeveiliging begint bij de juiste detectie. Wij plaatsen de juiste detector in de juiste situatie zodat jouw huis en je geliefden ijzersterk beveiligd zijn.

Pet-friendly detectoren

Optimaliseer je woningbeveiliging zonder zorgen over je huisdieren met onze geavanceerde pet-friendly detectoren.

Inbraakcentrale

Geeft een van je detectoren een signaal of storing? Dan wordt dit gecontroleerd en verwerkt door je inbraakcentrale.

Inbraakklavier

De toegang tot je alarmsysteem en je woning. Een kwalitatief inbraakklavier is een onmisbaar deel van je beveiligingssysteem.

Alarmering

Niets zo efficiënt als een sirene om potentiële inbrekers af te schrikken en je omgeving meteen te alarmeren. Garandeer je veiligheid met onze krachtige alarmering met anti-sabotagesysteem.

Meldkamer

Graag 24/7 gerust? De meldkamer van Varel Security staat dag en nacht voor je klaar om meteen in te grijpen.

Brandbeveiliging

Bij brand telt elke seconde. Kies voor betrouwbare brandbeveiliging om je geliefden en je woning te beschermen.

Rookmelders

Camerabewaking

Van analoge systemen tot de nieuwste smart camera's, hou altijd en overal een oogje in het zeil met de camerabewaking van Varel Security.

Smart camera's

De toekomst van beveiliging: smart camera's. Maak je camera's actief en voorkom incidenten.

Secury360

Koppel je camerabeveiliging aan onze S360-box en ga voor 100% accurate cameradetectie zónder valse meldingen.

Camera recorder

Sla je camerabeelden op in een harde schijf met behulp van je recorder.

Jobs

Klantenzone

Sitemap

Certificaten