IMG 9893

Varel Security verwelkomt jong talent van VTI Roeselare

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Contacteer ons

Duaal leren, de combinatie van werkplekleren en school, is de toekomst voor jongeren die een praktisch beroep ambiëren. Bij Varel Security weten we dat als geen ander. Daarom organiseerden we onlangs een bezoek van VTI Roeselare aan ons hoofdkantoor in Hasselt. Het doel: jong talent aantrekken en hen laten kennismaken met de vele mogelijkheden die de beveiligingssector biedt.

De leerlingen bezochten een van onze praktijklocaties en ons hoofdkantoor, waar ze een rondleiding kregen. Ook was er een Dahua demobus aanwezig zodat de leerlingen van VTI Roeselare zelf konden ervaren hoe boeiend en veelzijdig beveiliging kan zijn. Benieuwd naar het verloop van deze dag? Lees zeker verder!

Donut underestimate the power of a good breakfast!

De dag begon met een stevig ontbijt om de leerlingen van VTI Roeselare goed voor te bereiden op hun dag bij Varel Security. Naast een gezonde portie energie was er ook tijd voor een korte introductie over wie we zijn en wat we doen. De leerlingen werden verdeeld in groepen en bezochten beurtelings alles wat wij voor hen in petto hadden.

Plaatsbezoek bij Garage Paesmans

Een hoogtepunt van de dag was het praktijkbezoek aan Garage Paesmans. Hier konden de leerlingen verschillende beveiligingssystemen in de praktijk bekijken, waaronder geïntegreerde inbraakbeveiliging, brandbeveiliging en camerabewaking.

Dit gaf de leerlingen een uniek inzicht in hoe Varel Security samenwerkt met klanten om op maat gemaakte beveiligingsoplossingen te bieden en hoe de verschillende componenten van onze beveiliging zijn geïnstalleerd en samenwerken om de garage te bescherme

Exercise? I thought you said extra fries?

Een frietje, dat past er altijd in toch? Awel, dat dachten wij ook. Daarom trakteerden wij de leerlingen van VTI Roeselare op een heerlijke frietjes lunch. Zo konden ze met voldoening en hernieuwde energie aan de namiddag beginnen.